söndag 1 maj 2011

1 maj ?

Tänk vad tiden går fort. Man hinner ju knappt blinka så ha de gått 1 månad.. De va just första April tycker ja och int va de ens länge sen ja hadde födis. Men ändå e de ida 1 maj.. Typ en månad så är skolan slut o de blir sommarlov.. ahh (:
Ja va på vappen hos Cilla.. haha alltså de va no så rolit, jag kommer minnas den kvällen hela livet:) Tack Cilla<3


Har varit en mycket omväxlande dag. Var till pizza service med Ica, Gabi och Johanna efter planering och kom sedan hem. Ica och jag bestämde oss att vi ska skaffa sixpack till sommaren så vi började jumppa med en jumppaboll ;) I alla fall ska ja no bli av med " det extra" till sommaren, vet inte hur det kommer att lyckas men det är det jag strävar till. Det är bra att ha mål som man kämpar för att få så blir livet mycke lättare;) 


Imoron ska ja på prao och det ska bli superskoj. Skönt att int behöva vara i skolan. Bara ta en liten paus från det jobbiga.. och kanske kunna vara sig själv.. ? 


I don't recognize you anymore..



2 kommentarer:

  1. Imoron? Jaha... nå då kan ja väl int komma då nä du int ha sagt någo tider o på freda e ja på intervju o på torsda slutar ja ju tre så juuuuuuh..............................................................................................................................................................................................

    SvaraRadera
  2. oinei.. förlåt.. ja ha int alls tänkt på att säga ti dei tidena när ja int kom ihåg att du ville komma. Allt feilar ja nu förtiden.. påriktit sori..

    SvaraRadera